Städning


Städning Järfälla

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder hushållsnära tjänster så som städning, fönsterputsning, strykning, lättare trädgårdsskötsel samt barnpassning. Utöver detta erbjuder vi även stor och flyttstädning, byggstädning och bodstädning samt städning av kontor och offentliga miljöer. Styrkan hos oss är mångsidighet och flexibilitet samt att kunden är i centrum. Målsättningen är att tillgodose just dina behov.Randpix AB STÄDNING

Vi erbjuder engångsstädning som t.ex. storstädning eller flyttstädning samt veckostädning. Veckostädning är en bekväm form av löpande städuppdrag som utförs varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden.

Randpix AB STORSTÄDNING

Vi utför professionell städning i samband med flytt eller efter en renovering eller helt enkelt en noggrann storstädning. En städning av denna typ tar oftast längre tid och omfattar även fönsterputs. Kontakta oss för att diskutera era behov och få en skräddarsydd offert.

Randpix AB BODSTÄDNING

Det är viktigt att det är rent och trivsamt även ute på en byggetablering. Bodstädning innebär städning av byggetablering och sker ofta ett antal gånger per vecka. Kontakta oss för en offert som passar era behov.

Randpix AB BYGGSTÄDNING

Vi utför byggstädning både för privatpersoner och företagare, vilket innebär att vi hjälper er att få ordning och reda efter renoveringen eller ombyggnationen. Vi utför det mesta inom byggstäd såsom grovstäd, avtäckning, fönsterputs och slutstäd. Kontakta oss för en offert som passar era behov.

Randpix AB BARNPASSNING

Våra erfarna och engagerade medarbetare kan hjälpa till med hämtning av barnen från dagis/fritids, ordna en lättare måltid, följa med till aktiviteter, leka och hjälpa till med att läsa läxor. Även här anpassar vi oss efter dina behov och du kan välja att anlita oss för regelbunden barnpassning eller tillfälliga uppdrag.

Randpix AB ANSVAR

Du som Kund skall känna dig trygg när du ingår ett samarbete med oss. Vårt samarbete regleras av ett avtal och vi har även en trygghetsförsäkring ifall olyckan skulle vara framme. Vi har fasta rutiner kring nyckel- och kodhanteringen och tar ansvar för ditt hem.


Randpix AB KVALITÉ

Randpix AB KVALITÉ

All vår personal är städkunnig och utbildas fortlöpande i nya arbetssätt samt materialkännedom. Nyanställd personal får en gedigen genomgång och intern städutbildning för att hålla våra höga kvalitetskrav. Vi utför löpande kvalitetssäkring och har en öppen dialog med våra Kunder för att säkerställa att den förväntade nivån uppfylls. Våra abonnemangskunder får alltid en och samma kontaktperson samt städerskor.

Randpix AB FLEXIBILITET

Vi vet hur svårt det är att få dygnets alla timmar att gå ihop. Tack vare vår flexibilitet kan vi hjälpa dig och anpassa oss när du måste göra förändringar i ditt schema – från att städuppdraget måste flyttas pga. sjukdom eller resa, till att oväntade gäster anländer och en ”uppfräschning” av huset är oumbärlig. Städuppdragen anpassas till tider som passar dig och din tillvaro. Vi är till för dig!STÄDNING PRISER

* Alla priser efter RUT avdrag och inkl moms

VARJE VECKA
städning
VARANNAN VECKA
städning
EN GÅNG I MÅNADEN
städning
STORSTÄDNING
städning
ENGÅNGSTÄDNING
städning
FLYTTSTÄDNING
städning
FÖNSTERPUTS
städning
190;- kr/tim 210;- kr/tim 230;- kr/tim 250;- kr/tim 250;- kr/tim 250;- kr/tim 210;- kr/tim
  • Välkommen att ta kontakt med oss för att inhämta en kostnadsfri offert eller ställa frågor om våra tjänster.

Kompetens

Alla våra medarbetare samt samarbetspartners har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten, ett stort hjärta och engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!

Kontaktuppgifter

  Organisationsnummer: 559093-1746
  Tennisvägen 22F, 175 53 Järfälla
 08- 121441 61 | Kontor
 070-758 65 95 | VD/Projektledare
 076-898 72 40 | Ekonomiansvarig
  info@randpix.se

Nyhetsbrev

Scroll to Top