Bygg och Renovering

RENOVERING AV BALKONG

Hos oss på RANDPIX AB har du som fastighetsägare möjlighet att få hjälp med olika typer av balkongrenoveringar av balkonger som är tillverkade i betong. Det finns flera olika typer av balkonger och eventuella skador kan behöva åtgärdas på olika sätt.

Vi erbjuder, förutom övergripande balkongrenoveringar, även omgjutningar, utökning, impregnering och ytbehandling, fönsterrenovering samt byten och renovering av balkongfronter och räcken. I och med att konstruktionen på balkonger har förändrats genom åren har de olika konstruktionerna också olika styrkor och svagheter som kan behöva åtgärdas. För att upptäcka eventuella skador görs som sagt en besiktning och den ska i regel göras vart 5:e år. Detta är för att olyckor ska undvikas.

Beroende på vilket skick en balkong befinner sig i kan den behöva renoveras eller bytas ut helt och hållet. Det är väldigt viktigt att underhålla balkongerna regelbundet för att deras livslängd ska bli så lång som möjligt. Exempelvis syns inte alltid skador på utsidan.KÖKSRENOVERING SNICKERIER

Köket är husets hjärta men det är med hjärnan ett nytt kök bör planeras. Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, design till samordning, montage och slutarbeten. Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.

Oavsätt om du behöver ett platsbyggt hyllsystem eller ett nytt kök, har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä. Vi kan även designa och producera dina idéer – ingenting är omöjligt.MÅLERIARBETEN INOM/UTOMHUSARBETEN

Ta hjälp av oss för alla typer av måleriarbeten. Vi kan utföra allt måleriarbete eller endast delar av det – vi rättar oss efter dina önskemål och ekonomiska ramar. Vanligtvis handlar måleriarbeten inomhus om att spackla väggar inför målning eller tapetsering, fixa tak, slipa, måla samt att måla snickerier. Utomhus hjälper vi ofta våra kunder med fönster, fasadmålning och liknande.

Våra pålitliga hantverkare i Järfälla har lång erfarenhet av måleriarbeten och är noggranna och snabba. Kontakta oss idag och diskutera ditt behov av måleriarbeten!TAKARBETEN FASADRENOVERING

Vi är proffs på takarbeten och vi arbetar enligt Hus AMA:s riktlinjer, vilket garanterar ett väl utfört arbete med rätt material. Vi åtar oss renoveringar av tak så väl som takarbeten vid nybyggnation, inklusive tilläggsisolering av tak.

Vi utför fasadrenoveringar, fasadmålningar och fasadbyten inkl. fasadisolering med miljövänlig iCell cellulosaisolering på träfasader. Vi åtar oss även uppdrag som rör fönster, balkonger och trätrappor.GRUNDER OCH BETONGARBETEN

Allt inom betong – från formsättning till golvgjutning. Vi som arbetar med betongarbeten får ofta frågan om vad vi egentligen kan utföra. Svaret är i stort sett allt inom vårt område! På Randpix AB har vi kunskapen och möjligheten till att jobba med betong utifrån ett brett perspektiv. Vi har specialiserat oss på allt från formsättning och armering till betonggjutning.

Vi ser till att det du bygger själv eller låter oss bygga får en stadig grund att stå på. Vi gjuter och utför all typ av betongarbeten inkl. krypgrund, källare och platta på mark. Vi arbetar med välkända betongtillverkare.MARK ANLÄGGNING

Vår tanke är att mark och finplaneringsarbeten är lika viktiga som själva huset. Vi erbjuder allt från dränering, gjutning av betongplattor, stenläggning, och anläggning av grönområden samt utomhusbelysning. Vi uppför även trädgårdsmurar och bygger altaner, trädäck samt terrasser.

Sluttande tomt, berg och jord, kablar och rötter – inget är för svårt för oss! Vi har stor vana av markarbeten året om och du kan lita på att vi kan ta hand om ditt. Faktum är att vi har byggt upp en markavdelning med de maskiner och den kunskap som krävs för att klara av stora och små projekt. Vi tror att du kommer att dra stor nytta av den hjälp vi kan erbjuda dig året om.VÅRA TJÄNSTER

NYBYGGNAD TILLBYGGNAD

Vi bygger helt nya hus från grunden och renoverar befintliga. Vi har ett nätverk med arkitekter som kan hjälpa dig att rita upp just ditt drömhus, som passar dina behov och ekonomi. Vi arbetar med uppförande av färdiga projekt av större och mindre objekt, dvs. allt från flerfamiljsvillor till stugor och tillbyggnader av t.ex. garage.

Vi utför ombyggnader i olika nivåer efter kundens önskemål och krav. Vid nybyggnadsarbeten som omfattar flytt av installationer tar vi alltid hjälp av erfarna experter. Kontakta oss gärna för att se vilja projekt vi har utfört.

ROT AVDRAG

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster! Från den 1 februari 2016 gäller nya regler 30% avdrag på din faktura.


Byggföretag Järfälla
Byggföretag Järfälla
Byggföretag Järfälla
Byggföretag Järfälla
  • Välkommen att ta kontakt med oss för att inhämta en kostnadsfri offert eller ställa frågor om våra tjänster.

Kompetens

Alla våra medarbetare samt samarbetspartners har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten, ett stort hjärta och engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!

Kontaktuppgifter

  Organisationsnummer: 559093-1746
  Hantverksvägen 4, 746 40 Bålsta
 08- 121441 61 | Kontor
  info@randpix.se

Nyhetsbrev

Scroll to Top